I oktober i fjor ble Bernt Hulsker dømt til 18 dagers betinget fengsel for hatytringer, etter en tur på byen med VGTV.

Hulsker fikk ny jobb i Dagbladet: – Ydmyk for denne muligheten

Bernt Hulsker gjør comeback som kommentator. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Bernt Hulsker gjør comeback på skjermen når han skal kommentere fotballandslagets skjebnekamper mot Skottland og Kypros for Dagbladet TV.

– Jeg er ydmyk for denne muligheten, og jeg gleder meg veldig. Det er gøy å se hva Dagbladet TV-sporten har fått til, og jeg håper jeg kan bidra, sier Hulsker til avisen.

Han ble 13. oktober i fjor dømt til 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en dørvakt på et utested i Oslo. Han ble også dømt til å betale en bot på 15.000 kroner og ta seg av sakskostnadene.

Hendelsene fant sted under et koronautsatt julebord med VGTV natt til 10. mars 2022.

Samarbeidet med VGTV ble avsluttet i mai samme år. Hulsker har også fortalt at han også mistet andre jobber etter episoden på utestedet.

– Nå har jeg fullt fokus på kampene som kommer mot Skottland og Kypros. Dette er to kamper vi må vinne, skal vi ha ambisjoner om å klare oss igjennom denne kvalifiseringen, sier Hulsker.

Aller Medias programsjef Tellef Dahll er fornøyd med å ha med Bernt Hulsker på laget og mener det er på tide å tilgi ham.

– Bernt har bedt om unnskyldning, han har sonet sin straff og tatt konsekvensene av feilene han har gjort. Nå mener vi det er tid for å tilgi og gå videre. En start på det kan være noen timer i sofaen på Dagbladet TV, sier Dahll.

Powered by Labrador CMS