Tidligere stortingspolitiker Jette F. Christensen skal nå levere EU-analyser til Altinget.

MEDIEFOLK:

Jette F. Christensen blir Altinget-analytiker

– Europa står overfor et skjebneår, sier Altinget-spaltisten.

Publisert Sist oppdatert

Jette F. Christensen har vært tilknyttet Altinget som spaltist, men nå utvides samarbeidet og den tidligere stortingspolitikerne skal fremover levere analyser om EU-politikk jevnlig for nisjen Altinget EU/EØS. Det melder Altinget selv i dag.

 – Vi har sett hvor mye engasjement Jette F. Christensens analyser og spalter skaper, og er svært glad for at hun nå vil knytte seg enda tettere til Altinget, sier sjefredaktør Veslemøy Østrem til egen avis.

– Jette har en unik evne til å se det store bildet. Hun har dyp kunnskap om demokratiutvikling, sikkerhetspolitikk og EUs utfordringer, og har selvsagt også inngående forståelse for norsk EU- og EØS-politikk fra sine mange år på Stortinget, fortsetter Altinget-redaktøren. 

Som storingspolitiker var Christensen blant annet medlem i Europautvalget, Stortingets delegasjon for forbindelser med Europaparlamentet og satt i Europarådet.

– Europa står overfor et skjebneår. Jeg ser frem til å belyse for Altingets lesere hvordan verdens valg og EUs eget valg og utvikling påvirker norske interesser, næringsliv og politikk, sier Christensen til Altinget.



Powered by Labrador CMS