Mediefolk:

Maria Støre og Siri Berge Christensen skal begge jobbe med kjendisjournalistikk i VG.

VG Rampelys ansetter to nye reportere

– Har breaket noen av de største kjendissakene i landet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Maria Støre (24) og Siri Berge Christensen (24) er ansatt i faste stillinger på Rampelys-avdelingen i VG, skriver mediehuset i en pressemelding.

– Siden nyttår har Maria og Siri breaket noen av de største kjendissakene i landet, samtidig som de har laget knallgod og kritisk journalistikk på Norges influenser-elite. Jeg er derfor utrolig glad for at de to største kjendisjournalist-talentene i landet vil fortsette å levere dagsordensettende-saker for Rampelys i årene som kommer, sier nyhetssjef i Rampelys, Marcus Husby, ifølge pressemeldingen.

Maria Støre har studert journalistikk på Oslo Met og har vært tilknyttet VG/Rampelys i vikariater siden 2019. Hun har bakgrunn som kulturredaktør i Universitas, journalist i Se og Hør og har hatt praksis i TV 2 Innenriks og Nyhetskanalen.

– Det er utrolig stas å få drømmejobben. Om det ikke var for Universitas, hadde jeg nok ikke fått muligheten til å jobbe med kulturjournalistikk på denne måten. Der fikk jeg viktig grunnerfaring. God og kritisk kjendisjournalistikk har aldri vært viktigere enn akkurat nå, sier Støre.

Siri Berge Christensen har en bachelorgrad i journalistikk fra Oslo Met og tar for tiden en bachelorgrad i frontend og mobilutvikling på Høyskolen Kristiania. Hun har vært tilknyttet ulike vikariater i VG siden 2019, inkludert praksis på krimavdelingen og sommervikariat på Rampelys-avdelingen.

– Dette er utrolig gøy. Jeg er stolt og ydmyk, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på kjendis- og kulturjournalistikken for VG, i samarbeid med dyktige kollegaer, sier Berge Christensen.

Powered by Labrador CMS