Ole Petter Baugerød Stokke og Jørgen Jacobsen har jobbet med planene om kode24.no siden sommeren. Pressebilde: Aller Media

Aller lanserer kode24.no

Ole Petter Baugerød Stokke og Jørgen Jacobsen har savnet et nettsted for utviklere.

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

- Fram til nå har ikke norske utviklere hatt noe eget nettsted, sier redaktør Ole Petter Baugerød Stokke for det nye nettstedet i en pressemelding fra Aller Media.

Stokke har inntil nå vært journalist i Dinside. Han har med seg Jørgen Jacobsen som har vært utvikler i Dagbladet. Begge befant seg altså i samme mediehus, Aller Media, som har finansiert siden som nå ligger under Aller-eide Scandinavia Online (SOL).

- Som utvikler har jeg aldri lest de norske bransjesidene som finnes. De skal skrive litt for alle i en diger bransje, og ender opp med å ikke skrive stoffet utviklerne faktisk er ute etter, sier fagredaktør Jørgen Jacobsen i kode24.

- Alt vi produserer i kode24 er artikler jeg selv ville lest som utvikler. Dette er mitt drømmestoff.

Mediekonsernet sikter seg inn mot et marked i vekst: Ledige stillinger for utviklere topper ifølge meldingen Finn-listene og NHO anslår 25.000 nye arbeidsplasser for utviklere de neste 20 årene.

- Vi vet selv hvor vanskelig det er å ansette gode utviklere, og har store forventninger til at bedrifter som jakter utviklere vil lyse ut stillingene sine hos oss, sier administrerende direktør i Scandinavian Online og ansvarlig redaktør i kode24 Jan Thoresen i meldingen.

kode24.no lanseres mandag 17. september.

Powered by Labrador CMS