I dag ble det kjent at Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne har inngått en avtale med Schibsted-eide PodMe.
I dag ble det kjent at Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne har inngått en avtale med Schibsted-eide PodMe.

Tusvik & Tønne går til Schibsted

Podkasten vil ikke lenger være gratis for lytterne.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Norges største frittstående podkast, Tusvik & Tønne, blir en del av Schibsteds podkastsatsning. Fra 7. desember vil podkasten tilbys eksklusivt til PodMes abonnenter.

– Vi er utrolig glade for at Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne blir en del av vårt podkastmiljø. De er noen av landets aller største og mest populære profiler, og har stått høyt på ønskelisten vår lenge, sier Siv Juvik Tveitnes, konserndirektør for Schibsted News Media, i en pressemelding.

– Nå vil de bidra til å gjøre PodMe enda mer attraktivt for våre abonnenter. Ikke minst er dette nok et bevis på at abonnementsbaserte podkaster virkelig har fått fotfeste, og jeg er sikker på at trenden bare vil øke, fortsetter hun.

Tidligere i år har PodMe signert profiler som Papaya-trioen (tidligere Radioresepsjonen), Herman Flesvig, Mikkel Niva og Harald Eia.

– Et stort valg for oss, fastslår Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne.
– Et stort valg for oss, fastslår Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne.

– Vi skal innrømme at dette var et stort valg for oss å ta, etter å ha vært en uavhengig podkast i snart 10 år. Men vi tror at abonnement er fremtiden, også for Tusvik & Tønne, sier Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne i en felles uttalelse.

– Nå får vi tid til å fokusere 100 prosent på selve innholdet, og vi sikrer en trygg finansiering. Det gir rom til å fortsette å gjøre noe av det vi elsker aller mest i fortsatt lang tid.

Tusvik & Tønne ble startet i 2012, og de første fem årene hadde podkasten ingen inntekter. De siste årene har duoen hatt annonseinntekter, men nå blir det slutt på det.

– Vi forstår om noen av våre trofaste lyttere, også kalt phungfolket, synes det er litt kjipt at de må betale for å lytte til oss fremover. Samtidig håper og tror vi de forstår at det å lage ukentlig podkast tar mye tid og krefter. Vi har skikkelig tro på PodMe og er veldig gira på å få være en del av den storsatsingen, sier Tusvik og Tønne.

Kristin Ward Heimdal, daglig leder for PodMe i Norge, legger til:

– Sigrid og Lisa har utviklet en av Norges sterkeste merkevarer innen podkast, og var også pionerer i markedet. Ærligheten og åpenheten de representerer gjør oss ekstra stolte over å innlede dette samarbeidet. Det blir supert å få Tusvik og Tønne med på drømmelaget, de er en sentral del av satsingen.

Powered by Labrador CMS