Paul André Jensen går løs på ny periode som leder for NJ Vestfold.

Paul André Jensen gjenvalgt som leder for NJ Vestfold

– Viktig for det nye styret å komme i gang igjen med de tradisjonelle arrangementene.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Norsk Journalistlag Vestfold holdt årsmøte under NJ-konferansen Gull og gråstein i helga, og har valgt nytt styre for kommende styreperiode:

Leder: Paul André Jensen (Tønsbergs Blad, gjenvalg), nestleder: Aina Beate Indreiten (NRK).

Resten av styret er: Julia Horn (Tønsbergs Blad, nyvalgt), Trude Brænne Larssen (Gjengangeren, nyvalgt), Tarand Krogvold (frilanser), Frank Johansen (Østlands-Posten) samt fast møtende varaer Knut G. Bjerva (pensjonist) og Elisabeth Gjerde (Sandefjords Blad).

Richard Sundby (Gjengangeren) og Joakim Teveldal (Gjengangeren) gikk ut av styret.

Jensen påpeker overfor Journalisten at utskiftningene betyr at hele styret i NJ Vestfold har blitt byttet ut i løpet av det siste året.

– Med pandemien på toppen har mye vært preget av avlysninger og at aktiviteter ikke har latt seg gjennomføre den siste tiden. Derfor blir det viktig for det nye styret å komme i gang igjen med de tradisjonelle arrangementene som prisfesten og høstseminaret på Wassiliof i Stavern, skriver Jensen til Journalisten.

– I tillegg har vi allerede begynt å tenke fram ideer til arrangementer som kan vekke engasjement også ute blant «vanlige folk». Men hva dette blir, må vi komme tilbake til når vi har fått konkretisert litt mer.

Lokallaget holdt årsmøte under NJ-konferansen Gull og gråstein, som gikk av stabelen i Oslo i helga.

Powered by Labrador CMS