Mediefolk:

– Jeg er utrolig spent på denne jobben, sier påtroppende sjefredaktør Lorns Bjerkan.

Lorns Bjerkan blir ny sjefredaktør i Steinkjer24

Går fra en nyetablering til en annen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Vi er svært fornøyde med at vi får inn en slik kapasitet i Steinkjer24. Lorns har den perfekte CV-en for å bekle en slik stilling, både når det gjelder journalistbakgrunn og lokal forankring, sier avtroppende redaktør Stig Jakobsen i Steinkjer24 til egen avis.

Den forholdsvis nystartede Polaris Media-avisen har funnet sin nye redaktør i Amedia-avisen Nidaros.

Lorns Bjerkan (31) var frontsjef i VG, før han gikk inn i tilsvarende stilling i Nidaros i januar 2020. Tidligere har han jobbet som journalist, frontsjef og nyhetssjef i Aftenposten og Adresseavisen. Den påtroppende redaktøren er fra nabokommen Inderøy, og startet journalistkarrieren som frilanser for Steinkjer-Avisa og Inderøyningen. Senere jobbet han nærmere seks år i Trønder-Avisa.

– Jeg er utrolig spent på denne jobben. Etter mitt skjønn er det å jobbe i oppstartsaviser kanskje noe av det mest spennende man kan begi seg ut på i Medie-Norge nå. Samtidig er det viktig: Her er det nok en avis som sørger for å få frem flere stemmer, ulike utfordringer og at nyheter ikke er noe som kommer når det passer den etablerte avisa best, sier han til sin nye arbeidsgiver.

Steinkjer24 ble lansert i oktober 2020, mens Nidaros ble tilgjengelig for Trondheims beboere 31. januar 2019.

Powered by Labrador CMS