Shawn Herheim og Marianne Lunheim håper mossingene vil ta dem godt imot ute på oppdrag.

MEDIEFOLK:

Shawn Herheim og Marianne Lunheim er nyansatt i Moss Avis

– Selv om vi har hatt tøffe kår, så har vi alltid hatt gode lister med kvalifiserte søkere.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Shawn Herheim og Marianne Lunheim har fått fast jobb i Moss Avis. Det melder avisa på egne nettsider torsdag.

Herheim har bodd i Moss siden tenårene. Han har en bachelor i kommunikasjon, og gjennomførte praksisen sin i Moss kommunes kommunikasjonsavdeling. Dagen etter bacheloroppgaven hans var levert, begynte han som sommervikar i Moss Avis.

– Etter tiden i Moss Avis landet jeg en prosjektstilling i Vestby Avis. Men det er som de sier – den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, sier Herheim til avisa.

Lunheim er den andre journalisten som nylig slo røtter innenfor Moss Avis' vegger. For Lunheim var motivasjonen bak søknaden til lokalavisen en annen enn Shawns.

Hun har studert PR, kommunikasjon og media ved Høgskulen i Volda, og har jobbet hos Tegnspråknytt i NRK siden mars 2020. Hun håper hun kan få benyttet ferdigheter og kunnskap fra tidligere erfaringer.

– Samtidig har jeg lært mye av Moss Avis og journalistene her allerede, sier hun.

Ansvarlig redaktør i Moss Avis, Pål Enghaug, forteller at avisa skal lyse ut ytterligere to journaliststillinger i løpet av høsten.

– Vi har gjort to gode ansettelser i en vanskelig tid for mediebransjen. Selv om vi har hatt tøffe kår, så har vi alltid hatt gode lister med kvalifiserte søkere, sier Enghaug til egen avis.

Powered by Labrador CMS