Mediefolk:

Tia Kristine Karlsen og Wenche Willoch er i løpet av våren på plass i Teknisk Ukeblad.

Teknisk Ukeblad ansetter to

Henter inn ny journalist og frontsjef.

Publisert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Wenche Willoch (54) er ansatt som frontsjef i Teknisk Ukeblad, og starter 1. mai, skriver TU i en epost.

Willoch har de siste årene vært redaktør for Titan ved Universitetet i Oslo, deres forskningsavis. Fra tidligere har hun erfaring fra både produksjonsledelse i TV 2 og mange år på desken i Aftenposten.

– Wenche tilfører oss kompetanse på flere områder, ikke minst visuelt uttrykk og presentasjon, felt vi selv har definert at vi ønsker å bli bedre på. Med Wenche på plass vil TU Media ha en felles desk, som skal bistå våre tre digitale publikasjoner med best mulig presentasjon ut mot de ulike brukergruppene, skriver redaktør Ole Petter Pedersen.

Tia Kristine Karlsen (34) er ansatt i et 12 måneders engasjement med hovedansvar for å dekke samferdsel, i forbindelse med fødselspermisjon.

Karlsen har bachelor både som byggingeniør og i statsvitenskap, blant annet med en bacheloroppgave om Statens vegvesen. Dessuten har hun i en rekke år hatt sommerjobb og frilanset for Dagens Næringsliv, først og fremst D2-magasinet. Hun har også bakgrunn fra Universitas, opplyser TU-redaktøren.

– Tia starter hos oss mandag 19. april. Hun er for tiden i kommunikasjonsavdelingen i Flyktninghjelpen. Med disse to på laget er jeg trygg på at vi har et veldig godt utgangspunkt for å fortsette den gode veksten vi har innen digitalt abonnement, der vi nesten daglig setter nye rekorder. TU skal levere pålitelig og viktig journalistikk med særlig vekt på å hjelpe brukerne til å gjøre en enda bedre jobb – ikke minst med vekt på framtidens teknologiske utfordringer, skriver Pedersen.

Powered by Labrador CMS