Vålerenga fans fyrer av bluss under eliteseriekampen i fotball mellom Lillestrøm og Vålerenga på Åråsen stadion søndag kveld.
Vålerenga fans fyrer av bluss under eliteseriekampen i fotball mellom Lillestrøm og Vålerenga på Åråsen stadion søndag kveld.

VGTV-reporter fikk kamera knust av fotball-supporter

Angrepet på Åråsen stadion søndag kveld.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

VGTV-reporteren var på plass utenfor Åråsen for å filme at supporterne ankom stadion før søndagens storkampen mellom Vålerenga og Lillestrøm. Der skal vedkommende ha blitt angrepet. Ifølge VG av en Vålerenga-supporter.

Slik beskriver reporteren hendelsen i VG:

– Jeg står midt i veien og filmer ankomsten til Vålerenga-fansen. Noen roper «legg vekk kamera, legg vekk kamera» og «journalistjævel», så kommer det en bort for å si at jeg skal slutte å filme. Jeg rekker å si «nei, jeg bare står og filmer, jeg gjør ikke noe annet», før noen kommer bort og dytter meg. Så er det en som kommer i god fart og meier ned kameraet og tråkker på det.

Nyhetsredaktør i VG, Tora Bakke Håndlykken, sier til egen avis at saken vil bli politianmeldt.

– Dette er grovt og helt uakseptabelt. Vi reagerer kraftig på at kameraet til en av våre medarbeidere blir knust og at han blir hindret i å gjøre jobben sin som journalist, fastslår nyhetsredaktøren.

Politiet sier til VG at de er kjent med hendelsen.

Powered by Labrador CMS