TV Bra-gjengen på den røde løperen under utdelingen av Gullruten i 2022. Fra venstre Emily Ann Ryedel, Svein André Hofsø, Petter Bjørkmo, Kari Anne Revheim og Camilla Kvalheim.

Mangfoldsprisen til TV Bra-sjefen

Hedret av Medienettverket.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I dag har Medienettverket delt ut Mangfoldsprisen for 2023. Årets vinner er Camilla Kvalheim, ansvarlig redaktør og daglig leder i TV Bra.

Prisen ble delt ut under Medienettverkets vårmøte i Pressens hus i dag.

«Årets vinner er en dame som representerer mangfold i alt det arbeidet hun gjør. Det er detaljer som å få språket rett i en intervjusituasjon, konsepter og nye idéer, og ikke minst å jobbe med stortingspolitikere for å skaffe finansiering og få deres stemmer ut til folket», skriver Medienettverket i sin begrunnelse.

Videre heter det:

«Prosjektet hun brenner for og leder, er helt unikt i norsk mediesammenheng, trolig også internasjonalt. Hun tenker annerledes og modig, omkring hvem som kan være journalister, og hvem som kan være mottaker av journalistikk.

Hun sikter høyt og har ambisjoner på vegne av sin virksomhet for å synliggjøre stemmer som vanligvis ikke vises i samfunnsdebatten.

Vi har sett hennes team i aktivitet, og blir imponert over hvordan hun har bygget opp kompetanse hos en redaksjon som ikke har så gode forutsetninger faglig og teoretisk, men som likevel forholder seg til journalistiske kriterier.»

Dette er andre gang prisen deles ut. Først vinner var tidligere kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen.

Powered by Labrador CMS