Mediefolk:

Maria Dyrhol Sandvik blir politisk journalist i Klassekampen. Foto: Kristine Lindebø

Klassekampen henter politisk journalist fra egne rekker

Maria Dyrhol Sandvik blir ny politisk journalist i Klassekampen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Maria Dyrhol Sandvik tar over etter Jens Kihl, som nylig sluttet i Klassekampen for å jobbe som kommentator i Bergens Tidende.

Sandvik er allerede fast ansatt i Klassekampen som redaksjonsassistent i featureredaksjonen, og gleder seg til å få en ny rolle i redaksjonen.

– Nå er jeg mest på kontoret, så jeg gleder meg til å komme ut av huset og snakke med folk. Jeg tror også jeg kommer til å trives med å jobbe i et høyere tempo, sier hun.

Sandvik ser også fram til å jobbe i «tospann», i og med at de vil være to journalister som fast dekker politikk i avisa.

– Jeg skal jobbe med Kjetil Magne Sørenes, som er en av de flinkeste politiske journalistene i Norge. Jeg gleder meg til å jobbe med han, og tror jeg kommer til å lære mye av det, sier hun.

– Er det noen spesielle saker eller partier du er spesielt interessert i å dekke som politisk journalist?

– Vi er inne i en tid i det politiske Norge som er veldig spennende å følge med på. Jeg er veldig spent på hvordan det vil gå med regjeringa og Frp, men også hva som skjer med Rødt når de skal finne sin vei inn i en ny tid, sier hun.

Sandvik har tidligere erfaring som journalist fra Bergens Tidende og lokalavisene Møre og Vestlandsnytt. Hun starter i den nye jobben i løpet av noen uker.

Powered by Labrador CMS