Marthe Svendsen starter i Forsvarets forum 1. september.

MEDIEFOLK:

Marthe Svendsen skal jobbe for Forsvarets forum fra Andøya

- Mitt inntrykk av Forsvarets forum er at det er en faglig sterk og ambisiøs redaksjon.

Publisert Sist oppdatert

Forsvarets forum har ansatt Marthe Svendsen som journalist, skriver fagbladet i en pressemelding.

Svendsen har siden i fjor høst jobbet som kommunikasjonsrådgiver i Andøy kommune. 

Ansvarlig redaktør Anne Karin Pessl-Kleiven sier i pressemeldingen at dette er en viktig ansettelse:

– Marthe bor på Andøya, og skal jobbe for oss derfra. Nå som det satses historisk tungt på Forsvaret med 600 milliarder kroner, skal både Andøya og Bodø utvikles for å kunne ta imot allierte styrker. Området rundt Evenes og Ramsund bygges opp som et nytt militært tyngdepunkt i nord. Det er utrolig viktig for oss å være mer tilstede for å kunne følge dette tett. 

Pessl-Kleiven legger til:

– Svendsen har lokalkunnskap, et godt kildenett, kompetanse innenfor både breaking- og undersøkende journalistikk, og vil være en solid bidragsyter til at vi leverer på vårt oppdrag. Hun kan skilte med flere undersøkende prosjekter i NRK, og har tatt masteremne i avansert research ved Senter for undersøkende journalistikk. I tillegg har hun erfaring med løpende nyhetsjournalistikk fra Adressa, Nidaros og Teknisk Ukeblad. Vi er veldig glade for at hun vil jobbe med oss. 

Marthe Svendsen starter opp 1. september og sier:

- Mitt inntrykk av Forsvarets forum er at det er en faglig sterk og ambisiøs redaksjon, som satser på undersøkende journalistikk. Jeg ser derfor veldig frem til å bli en del av laget og bidra til kritisk dekning av forsvarssektoren, som er et av de viktigste satsingsområdene i Norge i tiden fremover.

Powered by Labrador CMS