Poprådet: Fra venstre Torbjørn Røe Isaksen, Therese Sollien, Dag Sørås, Isalill Kolpus, Javad El Bakali og Sanne Hansson Lier.
Poprådet: Fra venstre Torbjørn Røe Isaksen, Therese Sollien, Dag Sørås, Isalill Kolpus, Javad El Bakali og Sanne Hansson Lier.

Poprådet

Ny podkast: – Vi vil se hva feedene våre forteller om tiden vi lever i

Aftenposten lanserer podkast om popkultur.

Publisert Sist oppdatert

Hver tirsdag skal alt fra reality-TV til Tiktok-mat under lupen i den nye podkasten Poprådet, skriver Aftenposten i en pressemelding.

– Vi bruker jo hinsides mye tid på å scrolle, og dette er temaer vi behandler litt stemoderlig i vårt daglige virke i avisen. Nå er det på høy tid at vi lager lyd av det vi bryr oss så dypt og inderlig om, sier Therese Sollien, programleder i Poprådet og kommentator i Aftenposten, i pressemeldingen.

Sammen med Sanne Hansson Lier, som til daglig er leder for Foreldreliv i Aftenposten, skal Sollien ta for seg de viktigste populærkulturelle sakene hver uke.

– Vi har et overordnet mål om at vi vil se hva feedene våre forteller om tiden vi lever i. Det er et litt hårete mål, men det må være lov å ha noen ambisjoner, sier Lier.

Hver uke får Lier og Sollien besøk av én av fire faste gjester:

  • Komiker Dag Sørås
  • Komiker Isalill Kolpus
  • Komiker Javad El Bakali, som står bak instagramkontoen Utlending memes
  • Samfunnsredaktør i E24 og tidligere statsråd Torbjørn Røe Isaksen
Powered by Labrador CMS