Disse skal lage «VG Ramp»: Fra venstre: Siri Berge Christensen, Maria Støre, Steffen Pettersen og Anne Bjørg Vaa.
Disse skal lage «VG Ramp»: Fra venstre: Siri Berge Christensen, Maria Støre, Steffen Pettersen og Anne Bjørg Vaa.

Kjendisjournalistikk

Ny videosatsing: Lanserer «VG Ramp»

Allerede før lanseringen av «VG Ramp» har videosatsing levert trafikktall på godt over én millioner visninger i enkeltuker.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

«VG Ramp» er VGs nye storsatsing for kjendisinnhold på video, og målet er å bli den viktigste nyhetskilden for kjendisinnhold på video i Norge, sier avdelingsleder i VG Rampelys, Marcus Husby, i en pressemelding.

VG Rampelys har styrket laget med Anne Bjørg Vaa fra VGTVs nyhetsgruppe og Steffen Pettersen fra Dagbladets Rød Løper for å lage det nye kjendisprogrammet «VG Ramp». Med seg på satsingen får de også kjendisjournalistene Siri Berge Christensen og Maria Støre.

– Med disse reporterne og resten av VG-maskineriet i ryggen, er jeg sikker på at denne videosatsingen blir en suksess, sier Husby.

Han understreker at «VG Ramp» kommer til å publisere videoer på ulike plattformer gjennom hele uken. Men at programmet ikke vil bli presentert fra noe studio.

– Å presentere nyheter bak et skrivebord ser fryktelig gammeldags ut når du skal nå en målgruppe som bruker flere timer om dagen på Tiktok og Youtube, sier Husby.

I følge pressemelding har «VG Ramp» allerede før den nå offisielt lanserer, levert trafikktall på godt over én millioner visninger i enkeltuker.

– Vi ser at nyheter og innhold rundt realitykjendiser, influensere og ungt kongestoff treffer målgruppen og brukerne utrolig godt. Nå er det bare å kjøre på videre, sier han.

Husby sier videre at underholdningsjournalistikken er et viktig strategisk satsingsområde for VG.

– VG Rampelys er en institusjon i norsk kjendis- og underholdningsjournalistikk. Målet er at «VG Ramp» skal bli det samme innenfor video, men da på de unges premisser.

Powered by Labrador CMS