Ole Gunnar Onsøien skal nå jobbe med lokalavisene ØyBlikk, Vestnesavisa, Avisa Lofoten, Malviknytt, Midsundingen og Hustadvikingen.
Ole Gunnar Onsøien skal nå jobbe med lokalavisene ØyBlikk, Vestnesavisa, Avisa Lofoten, Malviknytt, Midsundingen og Hustadvikingen.

MEDIEFOLK:

Ole Gunnar Onsøien får nyopprettet stilling 

Blir utviklingsdirektør i Tvisyn-konsernet.

Publisert

Ole Gunnar Onsøien (32) er ansatt som utviklingsdirektør i Tvisyn-konsernet, skriver lokalaviskonsernet i en pressemelding.

– Dette blir sjukt gøy, og jeg gleder meg til å kunne benytte både den erfaringen jeg har fra å jobbe i avis, men også den kunnskapen jeg har fra produktdesignutdanningen ved Oslo Met, sier Onsøien i pressemeldingen.

Dette er en nyopprettet stilling i konsernet, formelt plassert i selskapet Framhug media AS. 

Tvisyn-selskapene gir ut følgende aviser i Møre og Romsdal, Trøndelag og Nordland: ØyBlikk, Vestnesavisa, Avisa Lofoten, Malviknytt, Midsundingen og Hustadvikingen.

– Dette er aviser som evner å opprettholde og utvide mediemangfoldet i distriktene de hører til, sier Onsøien.

Hans hovedoppgave blir å utvikle bedriftene, samt økonomisk lønnsomme med trygge arbeidsplasser.

Onsøien har jobbet som journalist og fotojournalist siden 2010, både som ansatt i aviser som iFinnmark.no, Medier24, Rana Blad, og som frilanser for blant andre Nidaros, Avisa Gaula, Dagens Medisin og en rekke andre publikasjoner. Han har jobbet både som journalist og vaktsjef i flere av disse avisene. 

Han er utdannet med to bachelorgrader fra Oslo Met, både i fotojournalistikk (2016) og produktdesign (2023). 

Powered by Labrador CMS