Norsk Presseveteranlag besøkte TV 2 i Oslo under landsmøtehelga i august.

Presseveteranene holdt landsmøte i Oslo – Tore Sjølie gjenvalgt som leder

Tett program på presseveteranenes Oslo-helg.

Publisert

– Det er ikke lange debatter og nattlig fraksjonsvirksomhet som preger landsmøtene i Norsk Presseveteranlag. I løpet av en liten time var formalitetene unnagjort, og resten av helga kunne settes av til trivelig samvær med kjente og ukjente kollegaer, skriver Hilde Hovik til Journalisten.

Fra fredag 18. august møttes vel 90 medlemmer i presseveteranlaget til landsmøtehelg i Oslo, der Tore Sjølie ble gjenvalgt som leder.

Det var Oslo-laget som var vertskap for årets landsmøte, og arrangørene inviterte gjestene på fjordtur fredag kveld. 

Presseveteranene la ut på Oslofjorden fredag 18. august.

– Om bord på seilbåten «Christina» sto rekebuffeten og forfriskningene klare, og det ble en minnerik seilas i strålende sol på en blikkstille fjord, skriver Hovik.

Helgen inneholdt også foredrag fra generalsekretær Elin Floberghagen i Norsk Presseforbund samt besøk hos TV 2, Nasjonalmuseet og Munch-museet før festmiddag lørdag kveld.

I 2024 skal laget i Hordaland arrangere landsmøte.

Utenom styreleder Tore Sjølie, Oslo, består styret i Norsk Presseveteranlag nå av nestleder Randi Bjørlo, Hordaland, sekretær/forretningsfører Bjørn Davidsen, Agder, styremedlem Morten Wang, Vestfold og varamedlemmene Hilde Hovik, Møre og Romsdal og Erik Sagflaat, Østfold. Arne Skogseth er revisor og i valgkomiteen sitter Wibecke Lie, Einar Aaraas og Arvid Christensen.

Fra møtesalen under landsmøtet.
Powered by Labrador CMS