Raumnes blir en del av mediefellesskapet i Amedia sier ansvarlig redaktør og daglig leder i Raumnes Fred C. Gjestad (t.h). Her sammen med direktør for samarbeid og partnerskap i Amedia, Pål Eskås.

Lokalaviser

Raumnes inngår avtale med Amedia

Amedia stryker sin posisjon på Romerike.

Publisert Sist oppdatert

Lokalavisa Raumnes i Nes kommune på Romerike inngår avtale om partnerskap med Amedia, det skriver Amedia i en pressemelding. 

– Avtalen vil bidra til å styrke Amedias samlede posisjon på Romerike. Nå gleder vi oss til å komme i gang med det konkrete arbeidet sammen med Raumnes Jeg er sikker på at dette vil få positiv betydning både for avisa og Amedia som fellesskap sier direktør for samarbeid og partnerskap i Amedia, Pål Eskås.

Raumnes har et opplag på 5.800 og kommer i tillegg med papiravis tre ganger i uka. Avisen dekker stort og smått fra Nes kommune i Viken.

– Vi ser fram til å bli med i mediefellesskapet i Amedia. Her vil vi lære mye, men vi skal også være en aktiv bidragsyter inn i fellesskapet, sier ansvarlig redaktør og daglig leder i Raumnes, Fred C. Gjestad.

Avtalen om strategisk samarbeid med Amedia innebærer at Raumnes vil få samme tilknytning som aviser med tilsvarende avtaler. Blant dem er Eidsvoll Ullensaker Blad, Gudbrandsdølen Dagningen, Hamar Arbeiderblad og Trønder-Avisa, står det i pressemeldingen.

Raumnes sin inntreden i avisfellesskapet innebærer at Amedia får 18 partneraviser i tillegg til mer enn hundre egne avistitler over hele landet

Powered by Labrador CMS