NB! Pressemelding-bilde.
Rodrigo Freitas starter i NTB i september.

MEDIEFOLK:

Rodrigo Freitas er ansatt som fotovaktsjef i NTB

– Jeg ser fram til å utvikle meg videre som vaktsjef og fotograf i NTB.

Publisert Sist oppdatert

NTB har ansatt Rodrigo Freitas som ny fotovaktsjef, skriver nyhetsbyrået i en pressemelding.

Rodrigo har frilanset både som fotograf og vaktsjef for NTB. 

– Vi i NTB kjenner Rodrigo som en svært kunnskapsrik, målrettet, strukturert og ydmyk fotojournalist. Nå går han inn i et team på fire fotovaktsjefer, og det blir et viktig tilskudd for oss. Han er en fotojournalist som vet hva han vil og hvordan han kommer dit, sier fotosjef Jon Eeg, som forteller at vaktsjefturnusen i NTB er tilrettelagt for at alle som går i den også jobber som fotografer i perioder. 

Rodrigo har de siste åtte årene vært etablert i Oslo og Norge, etter at han flyttet hit fra Madeira i 2016. Først gikk han to år på Atlantic World College, deretter tre år på Oslo Met der han tok en bachelor i fotojournalistikk. 

– Jeg er takknemlig og stolt over å få muligheten til å starte i fast stilling som fotovaktsjef i NTB. Jeg har hatt en lærerik og variert frilanskarriere som har gjort meg trygg og glad i faget. Jeg ser fram til å utvikle meg videre som vaktsjef og fotograf i NTB, og bidra til å levere rask og pålitelig visuell journalistikk, forteller Freitas. 

I tillegg til NTB, har Rodrigo jobbet frilans for VG, Dagens Næringsliv, Morgenbladet, Aftenposten og bildebyrået Getty.

I sommer venter vikariat i Aftenposten, før han starter opp i NTB i september.

Powered by Labrador CMS