Roger Sevrin Bruland fotografert i Berlin, hvor han var NRK-korrespondent.

MEDIEFOLK:

Roger Sevrin Bruland slutter i NRK

Blir ny kommunikasjonssjef i Norsk senter for utvekslingssamarbeid (Norec) i Førde.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere NRK-korrespondent Roger Sevrin Bruland blir ny kommunikasjonssjef i Norsk senter for utvekslingssamarbeid (Norec) i Førde. Norec er en etat under Utenriksdepartementet.

– Dette gleder jeg meg til. Det er gøy å utfordre seg selv, og jeg tror det blir både lærerikt og spennende. Å kunne bo lokalt og jobbe internasjonalt er en unik kombinasjon, sier Bruland i en pressemelding.

– Jeg ser frem til å få brukt den internasjonale erfaringen som jeg har bygget opp over 25 år. Nettverket mitt er stort, og jeg håper det blir en ressurs for Norec.

46-åringen har jobbet 15 år i NRK, de siste årene som utenrikskorrespondent med Berlin som base. I fjor forlot han Berlin for ny jobb som journalist i NRK Vestland.

Bruland startet som praktikant ved Nynorsk mediesenter i Førde i 2008. Han fikk  Kulturdepartementets nynorskpris for journalister i 2022.

– Bruland kommer til en kommunikasjonsseksjon med fire dyktige personer. Jeg har tro på at de sammen vil bringe kommunikasjonsarbeidet i Norec til nye høyder. Bruland er handlekraftig og løsningsorientert, og jeg ser frem til å få ham i staben, sier direktør i Norec, Jan Olav Baarøy, i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS