– Jeg elsker å engasjere, og gleder meg til å berøre lesere på godt og vondt, sier Sarah Brennsæter.
– Jeg elsker å engasjere, og gleder meg til å berøre lesere på godt og vondt, sier Sarah Brennsæter.

MEDIEFOLK:

Sarah Brennsæter går fra VG til Dagbladet

– En erkeekte journalistpotet.

Publisert Sist oppdatert

Sarah Brennsæter (25) er ansatt i prosjektstilling som reporter i sosiale medier-avdelingen i Dagbladet, skriver Dagbladet i en pressemelding.

Hun kommer fra VG, der hun har jobbet siden 2020 på VG+ og breaking.

– Jeg legger to fantastiske år i VG bak meg med et smil, og er klar for å satse for Dagbladet. Dette blir helt knall, sier Brennesæter i pressemeldingen.

– Jeg elsker å engasjere, og gleder meg til å berøre lesere på godt og vondt. Dette blir et nytt og spennende kapittel for meg, med mange morsomme utfordringer – som jeg skal ta på strak arm. Jeg ser fram til å gi leserne de beste historiene fra inn- og utland, fortsetter hun.

Brennsæter har en bachelor i journalistikk fra Høyskolen Kristiania, og en bachelor i spesialpedagogikk fra Høgskolen i Lillehammer. Før VG jobbet hun som journalist og innholdsprodusent i Egmont.

– Brennsæter har et svært bredt kunnskapsregister som spenner fra helse og psykologi til rampelys og krim. Hun er omgjengelig, kreativ og nysgjerrig, har en stødig penn og jobber bra under press, sier Dagbladets sjef for sosiale medier, Eugene Brandal Laran.

– Brennsæter er en erkeekte journalistpotet. Hun vil passe perfekt inn i det bugnende koldtbordet denne avdelingen skal være.

Powered by Labrador CMS