NRK og Sophie Elise

Se video: Kringkastingsrådet diskuterer Sophie Elise-podkasten

Skal også ta opp omlegging av NRK P1+ og Brennpunkt-dokumentar om eldreomsorg.

Program for dagens møte i Kringkastingsrådet:

09.00 - Åpning og gjennomgang av dagsorden ved rådsleder Snorre Valen

09.15 - Gjennomgang av henvendelser til rådet

Kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen og fungerende underholdningsredaktør i NRK, Christina Rezk Resar, innlede debatten med å fortelle om bakgrunnen for podkasten «Sophie og Fetisha».

NRK har også fått mange henvendelser om omlegginger i NRK P1+. NRKs tilbud til de eldre vil være eget tema på møtet, da vil også klagene som har kommet i forbindelse med omleggingen bli diskutert.

I plenum vil rådet også se på henvendelser om mangel på norske naturprogram i NRK og en klage på Brennpunkts dokumentar om eldreomsorg i Norge.

11.00 - Pause

11.15 - NRKs dekning av rusfeltet

Med bakgrunn i rapport fra rolleforståelsesutvalget. Innledning ved førsteamanuensis Birgitte Ellefsen, Politihøyskolen, distriktsredaktør Chris Carlsen i NRK Oslo/Viken, distriktsredaktør Vibeke Madsen i NRK Nordland.

12.15 - Lunsj

13.00 - NRKs tilbud til de eldre

Innledning ved Jan Davidsen, leder i Pensjonistforbundet, kanalsjef Bjørn Tore Grøtte, TV-sjef Arne Helsingen og avdelingsleder Kristian Tolonen i NRK Analyse

14.00 NRKs strategi

En kort presentasjon av NRKs nye strategi. Innledning ved Jørgen Heid, konstituert direktør for Strategi og medier, og fungerende strategisjef Jade Nordahl fra NRK

Opptak av alle møtene i Kringskastingsrådet legges i TV-spilleren til NRK i ettertid, som regel samme kveld etter møtet.

Powered by Labrador CMS