Stanset penis-intervju

TV 2-sjef Kåre Valebrokk stanset et intervjuinnslag i Torsdagsklubben der komikeren Thomas Giertsen viste penisen sin til den ungarske utenriksministeren.

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Innslaget skulle sendes i forbindelse med gårsdagens utgave av TV 2s Torsdagsklubben, ifølge VG. Thomas Giertsen hadde laget et intervju med den ungarske utenriksministeren Janos Martonyi, som var i Norge på offisielt besøk.

Mens intervjuet pågikk «måtte» Giertsen på toalettet. Da han kom ut igjen, hadde han penis utenfor gylfen. Giertsen fortsatte intervjuet som om ingenting hadde skjedd. Han snakket om NATO og andre seriøse temaer og plutselig «oppdaget» han at penis var utenfor og tok den inn igjen, skriver VG.

Utenriksministeren trøstet Giertsen, og etterpå skiltes de som venner. Utenriksminister Jan Petersen reagerte imidlertid på saken. Det gjorde også TV 2-sjef Kåre Valebrokk, som stoppet innslaget.

- Jeg kan bekrefte at dette ble stanset. Det var et intervju med den ungarske utenriksministeren som var upassende. Det var et program som ikke var passende for TV 2 å sende, sier Valebrokk til VG.



Powered by Labrador CMS