Styreleder Robin Røkke sammen med redaktør Tor Arne Aasen i Aukranytt.

MEDIEFOLK:

Tor Arne Aasen blir redaktør i Aukranytt

– Denne reisen måtte jeg bli med på, sier påtroppende redaktør.

Publisert

Tor Arne Aasen (45) blir redaktøren som skal lansere Aukranytt, lokalavisen for Aukra, skriver lokalaviskonsernet Tvisyn i en pressemelding. 

Aasen har vært rektor i 16 år, sist ved Spjelkavik barneskole i Ålesund. Han har medieerfaring som journalist i Storfjordnytt og som frilansfotograf og skribent i 25 år.

– Denne reisen måtte jeg bli med på. Oppstart av nye lokalaviser er ikke akkurat dagligdags. Å attpåtil få være den som skal lede arbeidet med å bygge Aukranytt er en unik sjanse jeg går til med stor entusiasme, men også ydmykhet i forhold til å lære mye nytt, sier Aasen i en pressemelding.

Den påtroppende redaktøren er åpen når det gjelder stoffområder han ønsker å dekke.

– Av saker og temaer er jeg nok ganske allsidig. Jeg tror også det er viktig å søke innspill på temaer man er mindre sikker på selv. Og nettopp å være lydhør for hva slags stoff som fenger potensielle lesere vil være avgjørende når vi nå skal bygge Aukranytt fra starten. Jeg skal bruke mye tid på det.

Styreleder i Aukranytt, Robin Røkke, sier at han er svært fornøyd med at Aasen ønsker å styre skuta og stake ut kursen for den nye lokalavisen, som lanseres om kort tid over sommeren.

– Innbyggerne i Aukra kan vente seg en stødig redaktør som er innstilt på å levere avis med innhold om Aukra som du ikke finner noen annen sted.

Avisa blir den åttende lokalavisen knyttet til Tvisyn-konsernet, og den femte i Møre og Romsdal.

Powered by Labrador CMS