Samfunnsredaktør Torbjørn Røe Isaksen lanserer ny E24-podkast.

Podkast

Torbjørn Røe Isaksen fronter ny E24-podkast

Vil stanse verden en liten time.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Vi lever i en urolig tid. Ofte vil jeg bare stoppe verden. Det går ikke, men jeg kan stoppe opp litt, ta et lite glass – og bruke en time på en interessant samtale, sier E24s samfunnsredaktør Torbjørn Røe Isaksen i en pressemelding.

Den omskolerte politikeren lanserer sin nye podkast «Stopp verden» denne helga: En podkast som skal være en samtale, ikke et klassisk intervju.

Bakteppet er en urolig verden med store endringer, og et debattklima som ofte er polarisert, beskrives det i pressmeldingen.

– Selve navnet Stopp verden spiller på flere ting: At endringene i verden går raskt, mens jeg er konservativt anlagt. Samtidig blir vi bombardert med inntrykk i alle flater, og mitt eget liv som trebarnsfar har få pauser. Jeg vil rett og slett ha et lite friminutt fra hverdagen hvor vi kan helle opp et glass vin, senke skuldrene og snakke om noe interessant, sier Isaksen i meldingen.

Kommende gjester er blant andre Rødt-politiker Mímir Kristjánsson, komiker Sigrid Bonde Tusvik, tidligere Frp-leder Siv Jensen, SV-politiker Marian Hussein og psykolog Hedvig Montgomery.

Stopp verden er den største lydsatsingen fra E24 hittil, sier podkastansvarlig Kristine Masdal Aadne i meldingen.

– Vi er veldig stolte av det Torbjørn har fått til med Stopp verden. Han og teamet har klart å skape en podkast som gjør deg smartere, samtidig som du slapper [av] og ler. Den perfekte komboen for en samtale du skulle ønske at du kunne være en del av.

Powered by Labrador CMS