Avtroppende konsernsjef Trond Sundnes og styreleder Anette S. Olsen i DN Medie Group.

Trond Sundnes går av som konsernsjef i DN Media Group

Blir sittende i rollen inntil videre.

Publisert Sist oppdatert

Trond Sundnes har meddelt styret at han ønsker å fratre rollen som konsernsjef og slutter i selskapet, skriver DN Media Group i en pressemelding. 

DN Media Group eier blant annet Dagens Næringsliv og flere nisjepublikasjoner.

Styret har avtalt med Sundnes at han blir sittende i rollen inntil videre. 

– Jeg har hatt fantastiske år her, som journalist, leder, redaktør, og sist konsernsjef. Det har vært givende år for en som liker endring. Og etter 17 år med svært mange spennende oppgaver og sammen med gode kolleger, så er tiden kommet for å gjøre en stor endring for meg selv, sier Sundnes i pressemeldingen. 

Han startet som journalist i Dagens Næringsliv i 2007, først i finansredaksjonen, deretter i ulike redaksjonelle roller før han i 2015 fikk ansvaret for å bygge opp DNs utviklingsavdeling. 

I 2018 tok han over som leder for konsernet nisjepublikasjoner i Norge og utlandet. I 2021 ble han ansatt som konsernsjef.

Sundnes har to ganger vært med og vunnet Skup-prisen. Han har tidligere jobbet i VG, Vårt Land og Vikebladet-Vestposten.

– Jeg vil takke Trond Sundnes for den store innsatsen han har gjort for selskapet i ulike posisjoner gjennom de 17 årene han har vært hos oss. Som konsernsjef har han sørget for at vi tatt et langt og viktig steg i å bli et integrert mediekonsern der vi utnytter kompetanse, teknologi og andre ressurser på tvers av publikasjoner og landegrenser, sier styreleder i DN Media Group, Anette S. Olsen.

Powered by Labrador CMS