Bob Woodwards samtaler med Donald Trump blir i neste uke gitt ut som lydbok. Her er Woodward på vei inn i Trump Tower i New York.

Bob Woodward

Trump-samtaler med Watergate-legenden blir åtte timers lydbok

Over åtte timer med samtaler mellom USAs tidligere president Donald Trump og journalisten Bob Woodward blir i neste uke utgitt som lydbok.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Forlaget Simon & Schuster Audio kunngjorde tirsdag at «The Trump Tapes» blir gitt ut 25. oktober.

Bob Woodward og Washington Post-kollega Robert Costa intervjuet Trump i 2016 da Trump kjempet om å bli nominert som republikanernes presidentkandidat.

Woodward intervjuet deretter Trump 19 ganger i 2019 og 2020, da Trump var president. Samtalene inngikk i Woodwards bestselgerbok om Trump-administrasjonen, «Rage».

– Jeg gjør noe her som jeg aldri har gjort før, ved å presentere de lange råintervjuene fra mitt arbeid. Jeg ønsket av hensyn til historie å få med så mye som mulig av Trumps stemme, hans egne ord, slik at folk kan høre og gjøre sine egne vurderinger, forklarer Woodward i introduksjonen til lydboken.

Tidligere førstedame Melania Trump, Donald Trump jr. og visepresident Mike Pence er blant flere som kom forbi mens Woodward og presidenten snakket sammen. Lydboken inkluderer også Woodwards samtaler med Trumps svigersønn Jared Kushner og Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver Robert O'Brien.

Woodward, sammen med Washington Post-kollega Carl Bernstein, sto bak mange av de største avsløringene i den såkalte Watergate-saken, som igjen bidro til at president Richard Nixon måtte gå av.

Powered by Labrador CMS