Mandag gikk Ståle Pettersen av som direktør for Bodø Nu. Senere samme dag bekrefter han at en varslingssak framskyndet prosessen.
Mandag gikk Ståle Pettersen av som direktør for Bodø Nu. Senere samme dag bekrefter han at en varslingssak framskyndet prosessen.

Varslingssak mot Bodø Nu-leder

– Har misbrukt min stilling som daglig leder.

Publisert Sist oppdatert

Mandag kom nyheten om at Ståle Pettersen går av som direktør for Amedia-eide Bodø Nu.

Senere samme dag bekrefter han i et innlegg på Facebook at avgangen har blitt framskyndet av en varslingssak.

– Jeg innser nå at jeg har misbrukt min stilling som daglig leder. Min oppførsel har vært uakseptabel, og det beklager jeg på det sterkeste, skriver Pettersen i innlegget.

Videre:

– Jeg har de siste dagene tenkt mye på adferden min, spesielt i sosiale lag. Jeg har innsett at jeg ikke har tatt tilstrekkelig innover meg hvordan det oppleves å bli utsatt for uønsket oppmerksomhet. Det beklager jeg. Selv om jeg ikke har forgrepet meg fysisk, er den psykologiske delen av trakasseringen like uakseptabel.

– Jeg vil gjenta nok en gang en dyp beklagelse til de som har blitt rammet av min uakseptable oppførsel, avslutter Petttersen.

Pettersen opplyser til Journalisten at han ikke har ytterligere kommentar.

Avisa Nordland har snakket med styreleder Ole Morten Ona Ringdal i Bodø Nu, som ikke ønsker å kommentere den konkrete saken.

– Når det er sagt, er det viktig å få frem at Amedia har nulltoleranse for alle former for trakassering. Vi anser dette som et tydelig brudd på arbeidskontrakten og på våre etiske retningslinjer. Våre selskaper skal være et trygt sted å jobbe, hvor man ikke utsettes for uønskede hendelser, sier styrelederen til avisa.

Powered by Labrador CMS