Vidar Hope overtar fast som ansvarleg redaktør i Sunnhordland.

MEDIEFOLK:

Vidar Hope blir ny ansvarlig redaktør i Sunnhordland

– Det å være sjefredaktør i Sunnhordland er blant de mest spennende mediene på Vestlandet.

Publisert Sist oppdatert

Vidar Hope (40) er ansatt som ansvarlig redaktør i Sunnhordland på Stord, skriver mediehuset i en pressemelding. 

Marit Kalgraf, styreleder i Sunnhordland og direktør i Polaris Media Vest, uttaler at det var flere kvalifiserte søkere til stillingen, men Hope skilte seg ut som den sterkeste kandidaten.

– Han har spilt en sentral rolle i avisens digitale utvikling over flere år og har god kjennskap til regionen, sier Kalgraf.

Hope har en fortid som journalist hos Forsvarets forum og har vært ansatt i Sunnhordland i nesten 14 år, hvor han har hatt ulike roller som journalist, nettredaktør og senest som digitalredaktør. Han har fungert som konstituert redaktør i avisen siden 1. januar i år.

– Det å være sjefredaktør i Sunnhordland er blant de mest spennende mediene på Vestlandet. Sunnhordland er en viktig avis som setter dagsorden i regionen. Jeg ser fram til å engasjere enda flere lesere med lokalt og spennende innhold sammen med en ung og energisk redaksjon, sier Hope.

Avisen har ni redaksjonelle årsverk og dekker primært kommunene Stord og Fitjar, samt nabokommunene i regionen. Sunnhordland eies av mediekonsernet Polaris Media.

Hope, som selv er født og oppvokst på Stord, gift og far til to, tar over stafettpinnen etter Marit Holm, som returnerer til Bergens Tidende etter to år hos Sunnhordland. 

Om Holms avgang sier Hope:

– Vi forstår at Marit Holm ønsker å returnere til sitt opphavssted. Det er trist å miste henne da hun har gjort en formidabel jobb og blir svært godt likt her. Nå skal vi fortsette det gode arbeidet hun har startet, for å gjøre Sunnhordland enda bedre og enda viktigere for leserne våre.Powered by Labrador CMS