Synnøve Prytz Berset, Synne Piyawan Kringsjaa, Christine Gulbrandsen og Anders Hustveit Gerhardsen er klare med MatvareWatch.

Watch Media lanserer sin nye avis i dag

Skal være tett på næringsmiddelindustrien.

Publisert Sist oppdatert

Watch Media lanserer i dag MatvareWatch. 

Den nye avisen skal levere uavhengig, kritisk og fair næringslivsjournalistikk om selskapene og nøkkelpersonene i mat- og drikkebransjen, skriver mediehuset i en pressemelding.

– Hvert eneste år skapes det enorme verdier i næringsmiddelindustrien. Vi skal dekke verdiskapningen som skjer hos produsenter, bedrifter og konsern som driver med alt fra kjøtt, fisk og meieri til drikke, korn og andre typer mat- og drikkerelatert produksjon med overblikk og sterk innsikt i bransjen, sier redaktør Christine Gulbrandsen i MatvareWatch.

Hun leder en redaksjon bestående av journalistene Anders Hustveit Gerhardsen, Synnøve Prytz Berset og Synne Piyawan Kringsjaa

Dette er Watch Medias syvende næringslivsavis i Norge. Selskapet har fra før FinansWatch, AdvokatWatch, EiendomsWatch, EnergiWatch, MedWatch og HandelsWatch.

MatvareWatch blir søsteravisen til danske FødevareWatch. 

– Med MatvareWatch fortsetter vi vår ambisiøse vekststrategi. Norsk næringsliv har tatt godt imot våre seks første nisjemedier, og vi ser frem til å kunne levere relevant næringslivsjournalistikk om nok en viktig bransje, sier sjefredaktør og landsjef Kristin Stoltenberg i Watch Media Norway. 

I går ble det kjent at Watch Media har søkt om pressestøtte for første gang.

Powered by Labrador CMS