VG ansetter tre journalister på nyhetsavdelinga. Foto: VG

Oda Skjetne, Ådne Sandnes og Camilla Huuse får fast jobb i VG Nyheter

Går fra vikariater til faste stillinger.

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Nyhetsavdelinga i VG har ansatt tre nye reportere i faste stillinger.

– Det er ekstremt viktig for oss å holde på de beste talentene. I denne runden har vi ansatt tre interne vikarer som på hver sine felter har vært toneangivende for VGs nyhetsdekning de siste årene, skriver nyhetsredaktør Tora Bakke Håndlykken i en e-post til Journalisten.

Oda Leraan Skjetne (28) er utdannet journalist fra Høgskolen i Oslo. Hun har jobbet i Nyhetsavdelingen i VG siden 2016 og har erfaring fra Adresseavisen og Dagbladet. Oda har den siste tiden jobbet som politisk reporter, med et særlig ansvar for vår samferdseldekning.

Ådne Husby Sandnes (25) har jobbet i VG siden 2017. Han ferdigstiller for tiden en mastergrad i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo, og jobber i VGs krimgruppe. Han har tidligere jobbet i Dagbladet og Farsunds avis.

Camilla Huuse (26) er utdannet journalist fra Kingston Upon Thames i England og har jobbet i VG siden sommeren 2014. Det siste året har Camilla vært en av reporterne som har hatt ansvar for VGs helsedekning, som hun nå vil fortsette med.

– Oda, Ådne og Camilla behersker både den hurtige nyhetsdekningen, samtidig som de har bevist at de kan jobbe fram eksklusive saker for VG. Jeg har store forventninger til den journalistikken de vil levere for VG i tiden fremover, skriver Håndlykken.

Powered by Labrador CMS