Trine Eilertsen, Lars Glomnes og Sarah Sørheim fyller Sentrum Scene dagen etter kommune- og fylkestingsvalget. Foto: Rolf Øhman / Aftenposten

Må utvide for å få plass på podkast-show

Aftenpodden live setter nye rekorder.

Publisert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Aftenpostens podkast Aftenpodden sitt liveshow «Dagen etter valget» solgte ut mer enn 1.000 billetter på tre dager. Nå utvides kapasiteten på Sentrum Scene i Oslo for å få plass til enda noen flere, skriver Aftenpodden i ei pressemelding.

Dermed blir det fullt, med ca 1.250 i publikum.

– Dette er utrolig gøy. Vi trodde folk var på ferie, men entusiasmen har vært stor, sier Lars Glomnes, programleder i Aftenpodden og podkastansvarlig i Aftenposten, ifølge pressemeldinga.

Redaksjonen skal analysere valgresultatet sammen med noen gjester, dagen etter kommune- og fylkestingsvalget.

Aftenpodden er Aftenpostens politiske podkast, og har holdt på siden våren 2015. Politisk redaktør Trine Eilertsen, Lars Glomnes og tidligere kulturredaktør i Aftenposten, Sarah Sørheim, lager podkasten. Sørheim er nå nyhetsredaktør i NTB, men er fortsatt med i Aftenpodden-trioen.

Livesendingene til Aftenpodden har blitt populære. De har tidligere solgt ut Rockefeller med 750 seter og Chateu Neuf med 1.000 seter, og hatt sendinger fra både Studentersamfundet i Trondheim, mediedagene i Bergen og stortingsvalgkamp i Tromsø.

I valgkampen er det utsolgt en kveld på Ole Bull Scene i Bergen, 3. september.

– En blanding av humør og intens nerding på politikk ser ut til å fungere ganske godt, sier Glomnes.

Podkasten har til vanlig i underkant av 100.000 ukentlige avspillinger.

Powered by Labrador CMS