Ansvarlig redaktør Alexandra Beverfjord og programdirektør Kristoffer Vangen ser fram til å samarbeide.

Bauer Media skal produsere ferske nyhetsbulletiner for Dagbladet

Inngår lyd-samarbeid.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Dagbladet skal satse mer på lyd, og har i den forbindelse inngått et lyd-samarbeid med Bauer Media. Det er budskapet i en pressemelding fra de to mediehusene fredag ettermiddag.

Mer konkret så skal Bauer Media fremover produsere ferske nyhetsbulletiner for Dagbladet. Disse skal distribueres på smarthøytalere og via Bauer Media sine radiokanaler. Det kommer også podkaster i ulike varianter etter hvert, skriver de to.

– Dette vil være med på å styrke Dagbladets nyhetsposisjon nasjonalt. I dag leverer Dagbladet nyheter på mobil, nett, web-TV og papir. Fremover vil Dagbladet også levere nyheter til mange hundre tusen nordmenn på radio og i smarthøyttalere, sier Dagbladets ansvarlig redaktør og administrerende direktør Alexandra Beverfjord ifølge pressemeldingen.

Programdirektør Kristoffer Vangen i Bauer Media sier ifølge samme pressemelding at de er fornøyd med at Dagbladet har valgt dem som leverandør av lyd.

– Mens Dagbladet er blant Norges aller beste på nyheter og nyhetsproduksjon, er lyd vår kjernevirksomhet – dette er som hånd i hanske, vi er glade og stolte over at Dagbladet har valgt oss til å produsere deres nyheter på lydplattformer.

Han legger til:

– Dette er et veldig naturlig samarbeid som bidrar til å styrke vår nyhetsleveranse.

Bauer Media står blant annet bak Radio Norge, Radio1, Radio Vinyl, Radio Rock, Radio Top 40 med flere - og har cirka 1,75 millioner norske lyttere i uken.

Powered by Labrador CMS