Sjefsredaktør Alexandra Beverfjord under Dagbladets 75-års jubileum.
Sjefsredaktør Alexandra Beverfjord under Dagbladets 75-års jubileum.

Dagbladet ansetter 30 nye medarbeidere i rekordsatsing

Går mot rekordresultat i år.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

De siste årene har Dagbladet opplevd en kraftig vekst i daglige unike brukere og sidevisninger. De har også en økning i de digitale inntektene.

– Vi er svært ydmyke og glade for at så mange lesere og seere velger å bruke Dagbladets journalistikk hver eneste dag. Det er Dagbladets lesere og seere som er våre oppdragsgivere, sier sjefredaktør Alexandra Beverfjord i en pressemelding.

Nå skal Dagbladet øke bemanningen med opptil 30 nye medarbeidere som blir fordelt innenfor flere av avisas journalistiske kjerneområder.

– Dagbladet er ei avis med hjerte for de svake og muskler i møte med de sterke. Vi satser tungt både på breaking news og egne avsløringer. I tillegg skal vi underholde gjennom å begeistre, berike og berøre leserne våre med god journalistikk, sier Beverfjord.

Dagbladet har de siste årene gjort seg bemerket med sin Breaking news-journalistikk. Det er her den største oppbemanningen vil skje.

– Dette er en historisk dag for Dagbladet. Vi skal oppbemanne på de områdene som er de viktigste for våre lesere og seere. Hver eneste dag, minutt for minutt, skal vi gi leserne alt som skjer og når det skjer. Vi skal levere avsløringene og vi skal underholde, sier nyhetsredaktør Frode Hansen.

Også abonnementveksten for Dagbladet Pluss har økt i 2020. I år har mediehuset hatt fokus på teknologi og analyse, og skal nå fortsette videre med å investere enda mer i journalistikken.

– Det er viktig at journalistikken også i framtida er finansiert av leserne, ikke bare annonsørene. Derfor spisser vi nå fokuset på kvalitetsinnhold som skal berøre og begeistre abonnentene, sier redaktør for Dagbladet Pluss, Hilde Schjerve.

Powered by Labrador CMS