Jonas Jørstad. Foto: Aller Media

Jonas Jørstad blir sjef for Allers nye kjendisdesk

Fellesdesken mellom Dagbladets kjendis.no og seher.no er etablert.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over åtte år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I februar ble de ansatte i Aller Media varslet om at det danskeide mediekonsernet vurderte en sammenslåing av kjendisdeskene, Dagbladets kjendis.no og Se og Hørs seher.no.

Fredag melder Aller i en pressemelding at desken er etablert og at Jonas Jørstad tiltrer stillingen som leder for desken umiddelbart.

– Vi har flere av landets beste underholdnings- og kjendisjegere tilknyttet redaksjonene. Det skal vi benytte oss av og utnytte godt videre.  Målet er å skape den mest slagkraftige redaksjonen innenfor dette feltet, sier Jonas Jørstad i meldingen.

Lang Se og Hør-erfaring

Jørstad ble ansatt som reporter i Se og Hør for 20 år siden og kom den gang fra Dagblad-sporten. Den nye lederen har lang erfaring som redaksjonssjef i Se og Hør. I 2013-2014 var han en kort periode ute av Aller som redaktør for TV 2-programmet «Else».

– Jeg gleder meg veldig til å jobbe med Jonas. Han er en rutinert og engasjert leder som kan skape samhold, samtidig som han har respekt for de ulike publikasjonenes egenart, sier påtroppende kulturredaktør Sigrid Hvidsten i Dagbladet i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS