Mediefolk:

Miriam Bakkejord har fungert som reportasjeleder siden i fjor, nå får hun jobben fast.
Miriam Bakkejord har fungert som reportasjeleder siden i fjor, nå får hun jobben fast.

Miriam Bakkejord er ny reportasjeleder på Aller Medias kjendisdesk

Vikaren fikk jobben.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Miriam Bakkejord (29) er i dag ansatt som ny reportasjeleder for Dagbladet og Se og Hørs felles kjendisdesk, skriver Aller Media i en pressemelding.

Bakkejord kom til Dagbladet som journalist i kultur- og kjendisredaksjonen i 2014. Der jobbet hun i vikariater for kulturavdelingen, frem til hun i 2016 ble fast ansatt som reporter for Aller Medias kjendisdesk.

Etter at hennes forgjenger i reportasjelederjobben gikk ut i mammapermisjon i fjor, har Bakkejord vikariert i stillingen.

– Miriam har solid erfaring fra kjendis- og underholdningsjournalistikken, hun er kunnskapsrik og har både sterk vinnervilje og tydelige ambisjoner. Det er ingen dårlig kombinasjon. Hun står dessuten også frem som et av Aller Medias spennende ledertalenter, sier kjendisdesk-redaktør Jonas Jørstad ifølge pressemeldingen.

Bakkejord selv opplyser at lidenskapen for kjendisstoff strekker seg helt tilbake til barndommen:

– Underholdningsjournalistikk er det morsomste og rareste jeg vet om, og har stått mitt hjerte nært helt siden jeg som 6-åring oppdaget Se og Hør på en utedo.

Bakkejord har journalistutdannelse fra Norges Kreative Fagskole og har erfaring både fra Bergens Tidende og Bergen Student-TV.

Hun tiltrer stillingen med umiddelbar virkning.

Powered by Labrador CMS