Mediefolk:

Her blir Sonja Nordanger valgt inn i landsstyret på Norsk Journalistlags landsmøte i 2019.

Sonja Nordanger mener synergier også må komme de ansatte til gode

Fortsetter som klubbleder i Aller Media.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I et innlegg på Facebook løfter lederen for redaksjonsklubben i Aller Media blant annet fram stress og arbeidsmengde som to ting det nyvalgte klubbstyret skal jobbe med.

– Nedbemanningen i høst har aktualisert utfordringen vi har med strukturell organisering i konsernet. Redaksjonsklubben mener fortsatt at synergier og samarbeid også må komme de ansatte til gode, ikke bare ledelsen. Det ønsker vi å diskutere videre nå framover, sier Sonja Nordanger ifølge Facebook-innlegget.

– Vi kommer også til å bruke resultatet av en spørreundersøkelse blant medlemmene til å styre noe av det vi skal jobbe med framover. Her er det blant annet laget to ordskyer – en som viser hva medlemmene opplever som mest utfordrende på arbeidsplassen og en som viser hva de er mest fornøyd med. Ordene som går igjen er usikkerhet, stress og arbeidsmengde i den første skya og arbeidsmiljøet, kollegene og variasjon i den andre, sier hun.

Dette er det nye styret til NJ-klubben i Aller Media:

Leder: Sonja Nordanger, nestleder: Mina Helene Knudsen, sekretær: Hedda Fannemel Espeli, kasserer: Gro Kristin Hære, styremedlem: Anders Johan Stavseng, styremedlem: Ruben Pedersen, styremedlem: Thea Hope og styremedlem: Kaja Ringstad.

Klubbstyret består av medlemmer fra de fleste magasinene og nettstedene i Aller Media.

Klubbleder Nordanger sitter også i NJs landsstyre, og er vara i styret til Journalisten.

Powered by Labrador CMS