Helge Birkelund (til venstre) og Arne Reginiussen forteller at Amedia fra neste sesong tilbyr direktesendt Premier League-fotball i lydappen Untold.

Amedia med direktesendt lyd fra alle Premier League-kampene

Mediekonsernet har inngått avtale med britiske talkSPORT.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Til høsten kan du lytte til kampene i Premier League direkte i lydappen Untold, skriver Amedia i en pressemelding.

Mediekonsernet har inngått en avtale med britiske talkSPORT om rettigheter for direktesendt lyd fra alle kampene i Premier League for kommende sesong. 

Sendingene vil ligge i Untold-appen, hvor Amedia er med på eiersiden. 350.000 Amedia-abonnenter har allerede tilgang gjennom sitt +Alt-abonnement.

– Premier League i øret er en rettighet vi gleder oss til å tilby alle som er fan av engelsk fotball. Amedia har allerede en rekke sterke sportsrettigheter på video, og nå ser vi fram til å formidle lyden direkte når Erling Braut Haaland scorer og andre store fotballopplevelser fra Premier League i flere år framover gjennom vår lydapp Untold, sier direktør for sportsutvikling i Amedia, Helge Birkelund, i pressemeldingen. 

Direktør for nye medier i Amedia, Arne Reginiussen, sier at utviklingsarbeidet for talkSPORT-sendingene er nært ferdigstilt og alle kampene vil være tilgjengelig i appen til seriestart 12. august.

– Vi er fornøyd med avtalen mellom talkSPORT og Amedia. Vi vet at det er stor interesse for Premier League i Norge. Med denne avtalen har vi sikret oss en sterk partner i det norske markedet, sier Will Morley, som er ansvarlig for internasjonalt samarbeid i talkSPORT.

De som ikke abonnerer på Amedias +Alt-produkt, har mulighet til å få tilgang gjennom å kjøpe Untold direkte.

Powered by Labrador CMS