Helge Birkelund (til venstre) og Arne Reginiussen forteller at Amedia fra neste sesong tilbyr direktesendt Premier League-fotball i lydappen Untold.
Helge Birkelund (til venstre) og Arne Reginiussen forteller at Amedia fra neste sesong tilbyr direktesendt Premier League-fotball i lydappen Untold.

Amedia med direktesendt lyd fra alle Premier League-kampene

Mediekonsernet har inngått avtale med britiske talkSPORT.

Publisert Sist oppdatert

Til høsten kan du lytte til kampene i Premier League direkte i lydappen Untold, skriver Amedia i en pressemelding.

Mediekonsernet har inngått en avtale med britiske talkSPORT om rettigheter for direktesendt lyd fra alle kampene i Premier League for kommende sesong. 

Sendingene vil ligge i Untold-appen, hvor Amedia er med på eiersiden. 350.000 Amedia-abonnenter har allerede tilgang gjennom sitt +Alt-abonnement.

– Premier League i øret er en rettighet vi gleder oss til å tilby alle som er fan av engelsk fotball. Amedia har allerede en rekke sterke sportsrettigheter på video, og nå ser vi fram til å formidle lyden direkte når Erling Braut Haaland scorer og andre store fotballopplevelser fra Premier League i flere år framover gjennom vår lydapp Untold, sier direktør for sportsutvikling i Amedia, Helge Birkelund, i pressemeldingen. 

Direktør for nye medier i Amedia, Arne Reginiussen, sier at utviklingsarbeidet for talkSPORT-sendingene er nært ferdigstilt og alle kampene vil være tilgjengelig i appen til seriestart 12. august.

– Vi er fornøyd med avtalen mellom talkSPORT og Amedia. Vi vet at det er stor interesse for Premier League i Norge. Med denne avtalen har vi sikret oss en sterk partner i det norske markedet, sier Will Morley, som er ansvarlig for internasjonalt samarbeid i talkSPORT.

De som ikke abonnerer på Amedias +Alt-produkt, har mulighet til å få tilgang gjennom å kjøpe Untold direkte.

Powered by Labrador CMS