Amund Djuve tar over ansvaret i DN Media Group.

MEDIEFOLK:

Amund Djuve blir ny konsernsjef i DN Media Group

– Krevende tider gir nye muligheter, sier den nye toppsjefen.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere sjefredaktør i Dagens Næringsliv, Amund Djuve, blir ny konsernsjef i DN Media Group, som blant annet eier Dagens Næringsliv.

Det melder selskapet i en pressemelding.

Flere endringer

Baard Haugen, som hittil har vært finansdirektør i DN Media Group, går inn i en nyopprettet rolle som administrerende direktør i konsernets holdingselskap NHST Holding. Han blir også arbeidende styreleder i DN Media Group.

– Den kombinerte erfaringen og egenskapene til to så erfarne ledere som Amund Djuve og Baard Haugen er en løsning styret og jeg er meget godt fornøyd med, sier styreleder Anette Olsen i pressemeldingen.

Djuve erstatter Trond Sundnes, som tidligere i år valgte å fratre som konsernsjef.

– Krevende tider gir nye muligheter. Vi har en unik posisjon med Norges beste næringslivsavis og ledende norske og internasjonale bransjepublikasjoner innen shipping, energi og sjømat. Vi skal bruke denne posisjonen til å utvikle journalistikken digitalt og bygge opp lønnsomme produkter og tjenester til det beste for våre lesere og kunder, sier Djuve.

Djuve har de siste tre årene ledet publikasjonsområdet i DN Media Group, etter at han forlot sjefsstolen i DN etter 22 år.

Beslutningsorgan

Baard Haugen kom til DN Media Group i 2019 fra industriselskapet Elopak og har blant annet lang erfaring med omstilling og endringsarbeid.

Parallelt med endringene i ledelse vil styringsorganene i konsernet justeres. NHST Holding-styret under ledelse av Anette Olsen utvides og blir det fremste beslutningsorganet i gruppen.

– Ny ledelse og ny struktur vil bidra til større fart og digital vekst i det som fortsatt er et krevende marked, sier Olsen.

Tidligere i dag ble det kjent at Dagens Næringsliv må kutte 20 millioner kroner i inneværende år.

Powered by Labrador CMS