Anders Horne overtar som ansvarlig redaktør og daglig leder i Fremover. Her sammen med Frida Brembo, som blir avisens nye utviklingsredaktør.

MEDIEFOLK:

Anders Horne blir ny ansvarlig redaktør i Fremover

– For meg er dette selve drømmejobben.

Publisert Sist oppdatert

Anders Horne (46) er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i avisen Fremover i Narvik, melder Amedia.

Horne har tidligere jobbet nesten ti år Fremover, blant annet i ulike redaktør-roller. Han kommer nå fra stillingen som fagleder i reklame-, design- og kommunikasjonsbyrået Riktig Spor i Narvik. Han har også bakgrunn som sportsredaktør i iTromsø og seniorrådgiver i Brønnøysundregistrene, opplyser Amedia.

– Fremover har stått i ekstreme endringer siden jeg forlot avisa for 6,5 år siden. Nå er riggen for fremtiden god, det driftes bra og det er en redaksjon med en spennende miks av både rutine og talent, sier Horne i en pressemelding.

Han legger til: – For meg er dette selve drømmejobben i Narvik.

Horne erstatter Christian Senning Andersen. Han er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Ringerikes Blad i Hønefoss.

– Jeg er svært fornøyd med at Anders har takket ja til å påta seg oppgaven som leder i Fremover. Han har bred erfaring som journalist og redaktør, kjenner Narvik godt og er en iderik og engasjert leder, sier styreleder Renate Slettli Nymo.

– Anders har et bredt kontaktnett i byen, er en trygg publisist med et godt nyhetsblikk og har god innsikt i folks medievaner. Jeg er sikker på at han er riktig person til å løfte Fremover videre.

Styrelederen opplyser videre at Frida Brembo (32), etter ønske fra påtroppende ansvarlig redaktør, vil bli avisens nye utviklingsredaktør.

Horne tiltrer stillingen 1. februar. Nyhetsredaktør Ragnar Bøifot vil være konstituert ansvarlig redaktør fram til Horne er på plass.



Powered by Labrador CMS