Christian Senning Andersen får ny redaktørjobb i Amedia.

MEDIEFOLK:

Blir ny redaktør i Ringerikes Blad

– Jeg vil nesten si at jeg hadde oppveksten min i Ringerikes Blad, sier Christian Senning Andersen.

Publisert Sist oppdatert

Christian Senning Andersen (44) er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Ringerikes Blad i Hønefoss, skriver Amedia i en pressemelding.

Andersen er fra byen og kommer fra lokalavisen Fremover i Narvik, som han har ledet siden 2016.

Han overtar stillingen etter Sissel Skjervum Bjerkehagen, som går tilbake til Hadeland, hvor hun også tidligere har vært redaktør.

Foruten sju år i Fremover, har Andersen vært administrerende direktør i Hallingdølen, hatt flere redaktørroller i Haugesunds Avis og vært produktsjef for nettaviser i A-pressen (nåværende Amedia). 

Han har også 12 års erfaring fra Ringerikes Blad, og har hatt flere lederoppgaver i avisen han nå vender tilbake til.

– Jeg gleder meg stort til å komme tilbake til Ringerikes Blad, og er stolt og veldig takknemlig over å ha fått denne jobben i «min avis», sier Senning Andersen

– Jeg vil nesten si at jeg hadde oppveksten min i Ringerikes Blad, og føler på alle måter at jeg nå kommer hjem – både til avisen og til Ringerike. 

Styreleder Kristina Fritsvold Nilsen er svært tilfreds med ansettelsen.

– Christian har vokst opp i avisens dekningsområde, og har tidligere jobbet i Ringerikes Blad. Han framstår som inspirerende og faglig dyktig. Han er kunnskapsrik, både om samfunnsforhold og om viktige spørsmål for mediebransjen. Som leder i flere medievirksomheter har han fått bred erfaring med å drive lokale medier. Dette vil nå komme Ringerikes Blad til gode.

Powered by Labrador CMS