– Det er viktig for oss å ha et godt papirprodukt for de som foretrekker det, sier Ole Knut Alnæs, sjefredaktør i Tidens Krav.

Andre papirkutt på få år i lokalavis

Kuttet én utgave i 2020, nå reduserer Tidens Krav på nytt frekvensen på papirutgaven.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I 2020 kuttet Tidens Krav antall papirutgaver fra seks til fem. Nå reduserer Amedia-avisen på nytt frekvensen på papirutgaven. Denne gang fra fem til to.

Av Tidens Kravs drøyt 11.000 abonnenter er det kun 800 som aldri har logget seg på tk.no, skriver avisen i en pressemelding. Men ikke alle er like ivrige digitalbrukere.

– Vi er klar over at i underkant av 2.000 av våre abonnenter er avhengig av papirutgaven for å holde seg oppdatert om det som skjer på Nordmøre. Det er derfor viktig for oss å gjøre denne endringen nå slik at vi kan fortsette med noen gode papirutgaver i uka. Det er viktig for oss å ha et godt papirprodukt for de som foretrekker det, sier Ole Knut Alnæs, sjefredaktør i Tidens Krav, i pressemeldingen.

Styreleder Svein Atle Huus legger til:

– Det at det blir færre papirutgaver for TK og andre aviser i tiden vi nå går inn i er en naturlig del av utviklingen når en stadig større del av befolkningen orienterer og engasjerer seg i hovedsak digitalt.

Styrelederen mener grepet som blir gjort nå, gjør at mediehuset vil kunne fortsette å utvikle og styrke seg ytterligere digitalt.

– Samtidig som vi også ivaretar de svært trofaste leserne våre som fortsatt foretrekker å holde seg oppdatert og engasjere seg i det som skjer i lokalmiljøet, gjennom papiravisa.

Powered by Labrador CMS