Dagbladets John Rasmussen og Martine Lunder Brenne.
Dagbladets John Rasmussen og Martine Lunder Brenne.

Dagbladet: – Oppretter to lokalaviser

Åpner opp igjen lokalkontor i Bergen og Trondheim.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Vi gleder oss over å være på plass i Bergen og Trondheim med egne folk for første gang på mange år, sier utviklingsredaktør i Dagbladet, Martine Lunder Brenne.

Journalistene Angelica Hagen og Marie Røssland skal dekke Bergen, mens Johannes Fjeld skal dekke Trondheim, uttaler Brenne til Journalisten.

Dagbladets John Rasmussen skal være reportasjeleder for prosjektene fra Oslo.

– Vi merker at Dagbladet trenger mer tilværelse i andre byer, og nå skal vi dekke lokale nyheter løpende. Lokale nyheter er det viktigste vi driver vi driver med, sier Lunder Brenne til Journalisten, og påpeker at journalistene som er valgt ut til å dekke fra lokalkontor er noen av Dagbladets beste breaking news-journalister.

Dagbladet er på plass i de to storbyene med egne lokalkontorer etter 17 års fravær.

Det er nemlig ikke bare hovedavisa som vil dra nytte av at Dagbladet nå er tettere på pulsen i Norges nest største byer, skriver avisen i en pressemelding. Dagbladet lanserer også det de omtaler som to nye lokalaviser, en i hver av byene, som skal holde trøndere og bergensere oppdatert på det som skjer i deres lokalområder.

De to nye avisene vil få egne url-er under Dagbladet.no-paraplyen: bergen.dagbladet.no og trondheim.dagbladet.no.

– Lokalmarkedet er utrolig spennende å gå inn i for en riksavis, og i ekte Dagbladet-ånd blir breaking nyheter det viktigste vi gjør. Vi lover å gi bånn gass fra start, sier Lunder Brenne.

Powered by Labrador CMS