Mediefolk:

DNs nye kommentator, Anne Rokkan, skal dekke et bredt spekter av saker, med spesiell oppmerksomhet på DNs kjerneområder.
DNs nye kommentator, Anne Rokkan, skal dekke et bredt spekter av saker, med spesiell oppmerksomhet på DNs kjerneområder.

Anne Rokkan blir ny kommentator i DN

Går fra Bergens Tidende.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Anne Rokkan er utdannet ved Norges Handelshøyskole, og er i dag kommentator i Bergens Tidende (BT) . Hun gleder seg til å ta fatt på jobben i august.

– Dagens Næringsliv har en tung og unik posisjon i det norske mediemangfoldet, og jeg gleder meg veldig til å bli en del av den faglige kompetansen og det redaksjonelle særpreget, sier Rokkan i pressemeldingen om ansettelsen.

– Rokkan er Norges mest spennende og talentfulle unge kommentator, og vi er svært glade for at hun vil begynne hos oss, sier påtroppende sjefredaktør i DN, Janne Johannessen, og legger til:

– Vi har lenge fulgt med på hennes gode kommentarer i BT. Hun har en glimrende penn, god samfunnsforståelse og er uredd. Akkurat slik vi i DN liker det. Hun går inn i det vi mener er Norges beste kommentaravdeling, til glede for DNs lesere og oss.

DNs nye kommentator skal dekke et bredt spekter av saker, med spesiell oppmerksomhet på DNs kjerneområder.

– Økonomi sildrer gjennom alle deler av hverdagen vår. Hvordan vi innretter oss både personlig og samfunnsmessig er grunnleggende for å skape gode liv, og i DN får jeg mulighet til å jobbe tett på fagfeltet, sier Rokkan om sin nye jobb, og legger til:

– Samtidig er jeg utrolig takknemlig for tiden og erfaringen jeg har fått fra Vestlandets største avis, og tar med meg kunnskap og perspektiver derfra som jeg håper kan være til nytte for DNs lesere.

Powered by Labrador CMS