Mediefolk:

Selma Moren begynte i Dagsavisen dagen etter siste eksamenslevering på journalistikkstudiet. Nå blir hun fast ansatt. Foto: Frøydis Falch Urbye
Selma Moren begynte i Dagsavisen dagen etter siste eksamenslevering på journalistikkstudiet. Nå blir hun fast ansatt. Foto: Frøydis Falch Urbye

Selma Moren (23) fast ansatt som debattansvarlig i Dagsavisen

– Håper jeg kan bidra med en ny stemme.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Selma Moren hadde sin første dag i sommervikariat hos Dagsavisen dagen etter siste eksamenslevering på journalistikkstudiet ved Oslomet, og nå blir hun værende i avisa:

23-åringen er fast ansatt som debattansvarlig.

– Det er veldig gøy! Jeg har nok et ungt og digitalt blikk, og jobber med å gi debatten vår digital vekst. Jeg vil gi leserne våre en grunn til å velge Dagsavisen som stedet å få meningene sine på trykk. Jeg får også mulighet til å skrive kommentarer, som er en veldig privilegert og spennende mulighet, og håper jeg kan bidra med en ny stemme, skriver Moren til Journalisten.

Hun har tidligere jobbet med ungdomsdebatt hos Aftenposten Si ;D ved siden av studiene.

Bente Rognan Gravklev har vært debattredaktør i Dagsavisen inntil nylig, og har gått over til stilling som avisas Oslo-redaktør.

– Vi har de siste årene satset stort på menings- og debattstoff digitalt, og er spesielt interessert i å løfte fram mer innhold fra lesere til et bredere publikum. Med ansettelsen av Selma Moren i en ny stilling på digital desk, styrker vi dette arbeidet ytterligere, skriver sjefredaktør Eirik Hoff Lysholm i en sms til Journalisten.

– Selma skal jobbe med å løfte lesergenerert innhold ut til vårt voksende leserunivers, mens politisk redaktør Lars West Johnsen har ansvar for vår meningsposisjon, lederskriving og egenproduserte kommentarinnhold. I tillegg er det selvsagt positivt at Selma har en god kommentarpenn som gir oss et litt annerledes og yngre perspektiv på viktige samfunnsspørsmål.

Oppdatert med kommentar fra Dagsavisens sjefredaktør Eirik Hoff Lysholm.

Powered by Labrador CMS