Ansvarlig redaktør Arne Reginiussen i Finnmark Dagblad og iFinnmark anmelder en person etter trusler mot journalist. Arkivfoto: Privat

iFinnmark anmelder trusler mot journalist

Politiet etterforsker nå saken.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Slike hendelser som dette tar vi veldig alvorlig, og saken er anmeldt, sier ansvarlig redaktør Arne Reginiussen til Finnmarkposten.

Det er journalist Oddgeir Isaksen som har mottatt truslene, som nå er anmeldt til politiet i Finnmark. Isaksen hadde i forkant skrevet en sak på iFinnmark.no, om et ektepar som hadde hatt svært ubehagelige opplevelser på en hytte.

I anmeldelsen til politiet skriver Reginiussen følgende om truslene:

«Journalist Oddgeir Isaksen ble forespurt om han hadde laget saken, hvorpå han bekreftet dette. Vedkommende sa at han hadde kommet med ærekrenkelse mot han. Journalisten avviste dette, og sa at ingen er omtalt i saken. Vedkommende tok da til trusler. Han sa at det var andre gang vi gjorde dette. Han sa så "Du skal få svi for dette. Jeg skal ta deg". Journalisten spurte "skal du ta meg"? Han svarte da ja.»

Journalist Isaksen varsler til egen avis at han ikke er skremt av hendelsen.

– Vedkommende var veldig hissig og jeg kvakk jo litt til, man lurer jo på om det kan være noe reelt i slike trusler, sier han til Finnmarksposten.

Politiet i Finnmark etterforsker nå saken.

Les mer på Finnmarksposten.

Powered by Labrador CMS