Minneord:

Karen Bru minnes av sine kollegaer i BA.

Karen Bru til minne

Det var med stor sorg at vi mottok meldingen om at vår kjære kollega Karen Bru er gått bort.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Etter lang tids sykeleie tok Karen farvel med livet onsdag morgen. Våre tanker går først og fremst til hennes ektemann, Hans og til Karens nærmeste familie.

Karen hadde sin arbeidsplass i BA i mer enn 15 år. Hun var fra første dag en ansvarsbevisst, dyktig og trivelig kollega i redaksjonen.

Det gjorde også at hun fikk nye utfordringer, som å lede BAs Meg & deg-redaksjon, med reportasjer og intervjuer som handlet om nettopp meg og deg.

Hun jobbet også lenge i vår helgeredaksjon der hun hadde ansvar for både presentasjon og skriving av portrettintervjuer og reportasjer. Karen løste begge deler på solid og grundig vis.

Det var kanskje i møter med andre mennesker at hun virkelig viste hva hun kunne. Karen trodde på fortellingens kraft, og at hver enkelt av oss har viktige historier og erfaringer å dele.

Hun var lyttende og flink til å gripe fatt i tema som ofte er vanskelige, men som det er viktig å snakke om. Og skrive om.

«Jeg tror jeg er ganske god til å lese folk», sa hun, og fremhevet at det viktigste mange ganger i livet er evnen til å lytte. Det hjalp henne i mange intervjuer og reportasjer, og det gjorde også at flere av oss BA-kolleger fikk delt våre sorger og gleder med henne. Med noen trøstens ord på kjøpet, som Karen alltid var så raus med å dele.

Det er trist og vemodig å tenke på at vi ikke lenger skal se det store smilet og høre den smittende latteren hennes, for det er det vi vil huske aller best.

Vi gjemmer de mange gode minnene i våre hjerter, Karen, og tar det med oss videre.

Powered by Labrador CMS