Mediefolk:

Dagbladet henter Kjetil Kjær Andersland fra Bauer Media.

Kjetil Kjær Andersland er ansatt som politisk journalist i Dagbladet

– Klør i fingrene etter å dekke politikk på en tabloid og kritisk måte.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Det har vært utrolig spennende å følge Dagbladets utvikling de siste årene. Selv om jeg har hatt det utrolig bra i Bauer Media, var det umulig å si nei til å bli med på dette laget. Vi skal være best på breaking og avsløre de mest spennende politiske sakene, sier Kjetil Kjær Andersland, som nå blir politisk journalist i Dagbladet

35-åringen kommer fra stillingen som nyhetsreporter i Bauer Media, hvor han har vært fast ansatt siden 2014. Han har også erfaring fra NRK.

– Vi lever i ekstremt spesielle tider, og de viser hvor viktig politikk er. Det er viktig at den blir mer interessant og forståelig for mannen i gata. Jeg klør i fingrene etter å dekke norsk politikk på en tabloid og kritisk måte, sier Andersland i en pressemelding fra Dagbladet.

– Kjetil er en utrolig dyktig journalist, med solid kunnskap om faget, bred innsikt i aktørene vi skal følge og et naturlig instikt for å lukte de gode tabloide sakene vi jakter. Jeg er gleder meg veldig til å få Kjetil med på laget. Det bør også leserne våre gjøre, sier avdelingsleder Nicolai Eriksen.

Powered by Labrador CMS