Mediefolk:

Tove B. Knutsen får nå ansvar for å utvikle hele lydporteføljen til BT.
Tove B. Knutsen får nå ansvar for å utvikle hele lydporteføljen til BT.

Tove B. Knutsen er ansatt som leder for lyd i BT

Fant ny lydsjef i egne rekker.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Bergens Tidende kan i dag fortelle at Tove B. Knutsen er ansatt som leder for lyd. Hun får ansvar for å utvikle hele lydporteføljen til BT og vil ha personalansvar for journalistene og produsentene i lydavdelingen.

Knutsen blir også nyhetsleder for nyhetspodden «Hva skjedde?».

– Det skjer mye innen lyd. For å nå ambisjonene våre får vi nå en dedikert leder for området. Tove er utrolig dyktig og en av de mest erfarne redaksjonelle lederne i BT. Jeg er veldig glad for at hun tar på seg dette oppdraget, sier sjefredaktør Frøy Gudbrandsen i en pressemelding..

Knutsen begynner i rollen over påske. Hun leder nå datajournalistene i BT og har lang erfaring som nyhetsleder, skriver avisen i pressemeldingen.

– Tove er en innovativ leder som kan både journalistikk og utvikling. Det blir gull for den videre satsingen vår på lyd, sier utviklingsredaktør Eivind Hjertholm Fiskerud.

Det skjer også andre lederendringer i BT:

Helge O. Svela overtar ansvaret for datajournalistikken og vil lede denne faggruppen i tillegg til gruppen Nye digitale formater, som han leder i dag. Torunn Aarøy overtar ansvaret for økonomiavdelingen når Marit Holm tar permisjon for å bli redaktør i Sunnhordland.

Powered by Labrador CMS