Mediefolk:

27 år gamle Mari-Marthe Aamold blir daglig leder og økonomidirektør for Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad.

Ny daglig leder for Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad

Mari-Marthe Aamold (27) inn i ny rolle.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Mari-Marthe Aamold (27) blir daglig leder og økonomidirektør for Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad, skriver Schibsted i en presemelding.

Hun begynte i Schibsted som management trainee, og kommer fra rollen som produktsjef i Svosj.

Ansettelsen kommer etter at det i november i fjor ble kjent at Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad etablerer en toledermodell, med en sjefredaktør i hvert av husene - og en felles økonomidirektør/daglig leder.

– Mari-Marthe Aamold er en analytisk og faglig sterk leder, med bred strategisk forståelse og god innsikt i hvordan Schibsted er organisert. Hun har en sterk gjennomføringskraft, og en utpreget evne til å skape gode relasjoner og godt samarbeid med menneskene hun jobber sammen med, sier Øyulf Hjertenes, styreleder i Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad, ifølge pressemeldingen.

– Det er med stor iver og entusiasme, mye ydmykhet og også litt ærefrykt, at jeg ser frem til å starte i den nye rollen. Jeg gleder meg veldig til å bli bedre kjent med folka bak våre sterke merkevarer på Vestlandet. Selv om rollen innebærer både flytting og å skulle sette seg inn i mye nytt, så er det en stor trygghet å vite at jeg skal få lov til å jobbe med, og lære av, så utrolig mange dyktige folk, sier Aamold ifølge pressemeldingen.

Aamold er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og London School of Economics.

Hun begynte i Schibsted i 2016, som management trainee, og har blant annet jobbet i VG, med abonnementsøkonomien - og i Schibsted Spania. De siste årene har Aamold vært i Schibsted Distribusjon, og jobbet med utviklingen og lanseringen av abonnementstjenesten Svosj.

Powered by Labrador CMS